The smart Trick of edirne prefabrik ev fiyatları That Nobody is Discussing

Wiki Article

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Tasarımında kullanılan özel programda yapı statiği, mekanik tesisat projeleri aynı anda yapıldığından ekstra masraflar gerektirmez

Çift ve tek kat ev modelleri her aileye uygun seçenekleri sunduğumuz firmamızda hem en kaliteli malzemeleri kullanıyor hem de en ekonomik fiyatları sunuyoruz.

lasik Tasarım: Geleneksel bir ev tasarımını yansıtan two katlı prefabrik evler, genellikle önde bir girişe, alt katta oturma odası ve mutfak, üst katta ise yatak odalarına sahip olabilir. Dış cephe tasarımında ahşap, çelik veya diğer prefabrik malzemeler kullanılabilir.

Kişi esaslı olarak ifade edilen bu yapılar aynı zamanda da kullanılan yapı malzemesine göre de değişmektedir. Firmamız sizlerin isteklerine göre talep edilen sipariş üzerine prefabrik ev yapmaktadır.

Prefabrik ev desteği arayanlar için Nevyap, malzeme seçiminden montaja kadar her aşamada destek sağlar. kırklareli prefabrik ev Bu sayede, kullanıcılar hem güvenli hem de uzun süre dayanıklı bir ev sahibi olmanın avantajlarını yaşar.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise edirne prefabrik il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

Duvardan çatıya özel kullanılan izolasyon malzemeleri ve uygulamalarıyla iklimlendirme enerji tasarrufu sağlar.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Aynı şekilde kullanılan malzemenin kalitesi de direkt olarak fiyat aralığını etkileyebilir. Daha kaliteli iç ekipmanların kullanılması, dış materyallerde çAlright daha kaliteli izolasyon ve yapı malzemelerinin kullanılması fiyatları yukarıya doğru taşımaya yetecektir.

Prefabrik ev kurulumu edirne prefabrik için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Tercih edilen model genellikle yapı malzemesi ile de farklılık gösterdiği gibi aynı çanakkale prefabrik zamanda da özel sipariş ürünler yine firmamız tarafından sunulur.

Normalde zemin betonu, şap, fayans, parke edirne prefabrik gibi uygulamalar müşteri sorumluluğunda yapılırken anahtar teslimi prefabrik ev aldığınızda bu uygulamalar da firma tarafından yapılır.

Report this wiki page